Teskánd KSE - Páterdomb LSC :  6:3 (5:1)
Teskánd, 2019.11.23. 10:00

 

Páterdomb: Soltész, Oroszlán, Márkus, Pethő, Gombos, Ernyes, Csurgai, Pántya, Kiss, Sebestyén, Gaál

 

Teskánd: Varga, Végh, Baloha, Schulcz, Büki, Vincze, Bicsák, Kiss, Dömök, Kelemen, Nauratyill

 

G: Csurgai (20), Gaál (55, 78) ill. Végh (43), Baloha (10), Kiss (6, 18, 60), Dömök (30)

 

Zsuppán Krisztián: Az első fordulóból elhalasztott mérkőzésen hazai pályán fogadtuk a Páterdomb csapatát. Hasonló képességű csapatok csatáját ígérte a mérkőzés. Szerencsére azonos létszámú csapatok között kezdődött meg a bajnoki. A pálya nem volt tökéletes, de ez nem zavart meg bennünket, szép támadásokat vezetve szereztünk gólokat. Fiatal csapatom nagyon nagy lelkesedéssel és helyenként tényleg szépen játszva hozta le az első félidőt. A második játékrészben pár helyen változtattam, a játék képe hasonló volt mint az első félidőben. Sajnos azonban a helyzetkihasználás ekkor akadozott, ezt a fáradtság számlájára írom, hisz ahogy mondtam nagyon fiatal csapattal játszottunk, míg a vendégeknél inkább az idősebb játékosok szerepeltek. 

A fiúk jól alkalmazták az edzésen tanultakat, láttam tudatosan felépített támadás szakaszokat és passzokat. Szerencsére sokat fejlődnek a fiúk, az év közbeni gyengébb meccsek sem szegték kedvét a gyerekeknek és ez most győzelmet ért. Tudom honnan indultunk és tudom merre tartunk, apró lépésekkel, de biztosan haladunk előre. 
Köszönöm a vendégeknek a korrekt hozzáállást a mérkőzéshez, sajnos nem könnyű nekik sem, de jó látni, hogy a nehézségek ellenére is sok gyerek van aki szeret focizni. 
A csapatomból mindenki jól teljesített, most elsősorban Büki Bencét és Vincze Marcit emelném ki, aki új poszton is megállta a helyét, mindketten sokat futottak és sok párharcot vállaltak. Továbbá gratulálok Olinak az első u16-os mesterhármasához (bár pár gól a lábában maradt), Misinek az első u16-os góljához és kiemelném Zalánt, aki pár hónapja csatlakozott hozzánk és megszerezte első gólját a bajnokságban!    


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0028 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB