Teskánd KSE - Páterdomb LSC 14 : 0 (5:0)
Teskánd, 2019.11.20. 14:00

 

Teskánd: Habara, Dobos (Bogdán), Büki, Schulz, Balázsi, Takó, Horváth, Kiss, Baloha

 

Páterdomb: Böcskey, Borbely, Oroszlán, Bohár, Maléth, Nagy, Gaál, Szeles, Pálfi

 

G: Büki (27), Schulz (7, 54), Baloha (18, 39, 59), Kiss (25, 28, 33, 42, 45, 48), Takó (57), Horváth (52)

 

Zsuppán Krisztián: Az időjárás nem fogadott minket a kegyeibe, hisz mondhatni szakadó esőben hangolódtunk a meccsre. Kicsit tartottam is tőle, hogy esetleg valaki lemondja, de legnagyobb örömömre mindenki megjelent aki előre jelezte. Tehát az időjárás senkit nem tartott távol. Az is igaz, hogy a betegek és a sérültek szinte még egy csapatot kitettek volna. Újoncot is avattunk Bogdán-Tóth Rajmund személyében, akit u13-as edzője ajánlott a figyelmembe, az elvégzett munkájával kiérdemelte a meghívást. 

Nehéz volt focira alkalmas pályarészt találni, szerencsére jól állunk pályák tekintetében, így igaz szűkebb helyen, de megfelelő talaj fogadta a két csapatot. Az első játékrészben ismerkedtünk a szokatlan körülményekkel (sokan most játszottak először ilyen időjárásban), a rengeteg helyzet ellenére csupán öt gól sikerült szerezni, egyéb okok miatt sajnos a vendégek nem tudtak nagyobb ellenállást tanúsítani (rajtunk kívülálló okok miatt). Ezért is a második játékrészben egyenlő feltételeket biztosítottam a két csapatnak, amire a csapatunk sok góllal válaszolt, végre gólra törően játszottak a fiúk. Több helyünk volt játszani, jobban mentek a passzok, a kényszerítők, többet és minőségibbeket futottunk, ennek az eredménye a nagy arányú győzelem. 

Gratulálok mindkét csapat tagjainak azért, hogy ilyen időben is vállalták a játékot és nem kerestek kifogásokat. Külön köszönet a vendégek játékosainak, akik végig becsülettel küzdöttek.  

A csapatból most senkit nem emelnék ki, köszönöm Kikinek az önfeláldozást, gratulálok Olinak a hat gólhoz, Misinek az első mesterhármasához, valamint Takó Ádámnak és Schulcz Gábornak élete első bajnoki góljaikhoz!

 


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0034 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB