Türje SE - Teskánd KSE 5 : 2 (3:2)
Türje, 2019.11.10 10:00

 

Türje: Borbás, Haga, Kolompár, Orsós, Horváth, Polgár, Kolompár M, Nuver, Tánczos, Farkas, Horváth T

 

Teskánd: Varga, Kárpáti (Kákossy Márk T), Végh, Katona, Baloha, Vincze, Bicsák (Kákossy Márk B), Büki, Kelemen, Ágoston, Nauratyill

 

G: Kolompár (17, 51), Kolompár M (45), Nuver (87) ill. Végh (34), Vincze (43)

Zsuppán Krisztián:

Olyan csapathoz érkeztünk amelyikkel mindig izgalmas meccseket játszunk az u16-ban, a hazaiaknak volt meglepő győzelmük a bajnokságban. Most kicsit változtattam a mérkőzéshez való hozzáállásban, próbáltam nem terhet rakni a srácokra, hisz az elmúlt meccsek nem úgy sikerültek ahogy terveztük. Az első percekben is látszott, hogy harcos mérkőzés lesz, a félidőben több szép támadás után alakítottunk ki helyzetet, a hazai kapus viszont nagy formában védett. A türjeiek két nagy egyéni hiba miatt elhúztak két góllal. Mentünk tovább, próbáltunk játszani, voltak szép támadásaink, a hazaiak inkább kontrákkal veszélyeztettek. A sok kihagyott helyzet után aztán sikerült kétszer betalálni.  Sajnos egy ismételt hiba után egy gólos türjei előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. 

A második játékrészben hajszállal jobban játszottak a hazaiak, ebben a játékrészben többet veszélyeztettek mint mi. Ezt betudom annak, hogy belőlünk sokat kivett az első félidei hajtás. 
Összességében egy hajtós, sportszerű mérkőzésen ha nem követünk el ilyen hibákat, a helyzeteket pedig jobb százalékban értékesítjük, akkor akár meglepetés eredményt is elérhettünk volna. Meg voltam elégedve a fiúkkal, látszanak pozitív dolgok, látszik a fejlődés, van honnan és van hova. Ma a sok jó teljesítmény mellett kiemelném Misit és Marcit, a játéka mellett pedig élete első bajnoki gólja miatt is Zalánt! 
Gratulálok a hazaiaknak, sokat tettek a győzelemért!
 
 
U16_Türje_2019


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0029 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB