Gulyás Bálint (u11): Október 5-én szombaton már az idei ősz 3-ik Bozsik tornáján vettünk részt ismét hazai környezetben, Teskándon. Az esőt sikeresen megúsztuk így jó pályákon űzhették a labdát a csapatok. Most 5 mérkőzést játszhattunk 16 perces játékidővel és 13fővel. Kapusom Dala Péter az U13-as csapatunkat erősítette volna, de végül a ZUSC csapatát segítette védéseivel, mert nem volt kapusuk. Péter ismét jelesre vizsgázott sportemberi teljesítményből. Ellenfeleinket már jól ismerjük: Police(kék-piros), ZUSC (fehér, kék) és a Tungsram. Kivételesen az első mérkőzéseket nem mi játszottuk így bőven volt időnk bemelegíteni és rá koncentrálni az első ellenfelünkre a Police-pirosra. Kellett is ez a kis extra idő, mert játékosaim el voltak varázsolva egy kicsit. Jó játékkal, mezőnyben sok labdaszerzéssel kezdtünk ellenfelünk át sem jött a félpályán, de mivel a támadásainkat nem fejeztük be lövésekkel, egy kontra végén ellenfelünk örülhetett a győzelemnek. Következett a ZUSC kék és a Police kék csapatai. A két meccsen ellentétes játékot mutattunk hiába kértem ugyan azt, figyelmetlenek voltunk, de a Police ellen nagyobb akarattal, elszántsággal egy gólal, de megérdemeltük a győzelmet. Gólt Vörös Milán szerezte. Következett a Tungi, akik soha nem adják fel, most is nagy csatát vívtunk. Ezen a tornán ez volt a legjobb meccsünk, Németh Marci két találatával a győzelmet is megszereztük. Utolsó derbire rápihenhettünk rendeztük sorainkat és határozott játékkal 3 nullra meg is léptünk, de ezt a teljesítményt nem tudtuk végig hozni és ellenfelünk a ZUSC fehér döntetlenre mentett a vége előtt. Góljainkat itt is Németh Marci szerezte.

Összességében a srácok ma jól küzdöttek, utasításaimat próbálták betartani a csapategységre nem lehet panaszom. A hiányosságainkból tanulunk, a pozitívumokat kiemelve edzünk tovább. Bozsik oklevelet Szakos Péter érdemelte ki, kiemelkedő védőmunkájáért. A torna legjobb játékosa címet pedig Németh Marcell kaphatta meg az eddigi tornákon és edzéseken nyújtott példamutató, alázatos munkájáért. Gratulálok mindkettőjüknek!

Hajrá Teskánd!

 

Standi Dániel (u13):  A harmadik Bozsik-tornát rendeztük október 5-én Teskándon. Szerencsére a hűvösebb, borult időjárás ellenére is 5 csapat vett részt a tornán. Első meccsünkön máris egy pozitív csalódást okozott a csapat, hisz álmosságnak nyoma sem volt, rendkívül fegyelmezetten, koncentrálva játszva 1:0-ra győztünk a Police-Ola ellen. Következett a ZTE csapata. Ezúttal nem tudtuk sebességben felvenni a versenyt a magasabb szinten játszó ellenféllel, így a 6:0 után a lelkesedést kellett újra előcsalni kicsit, hisz a Tungi ellen játszottunk egyből. A tornán másodszorra sikerült kapott gól nélkül befejezni a mecset, 1:0 ismét. Ez a fegyelmezettség terén nagy előrelépés. Utolsóként a ZUSC - több zetés fiúval kiegészülve - ellen 3:3-as döntetlennel zártunk.

A csapatból Tóth Balázs fegyelmezett és rendkívül hasznos játékáért kapott oklevelet.

 

BozsikU11U13_2019_7_1

BozsikU11U13_2019_7_2

BozsikU11U13_2019_7_3


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0032 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB