Horváth-MÉH Kiskanizsa - Teskánd KSE 0 : 1 (0:1)
Kiskanizsa, 2019.10.06. 11:00

 

Kiskanizsa: Parragi, Sznopek (Gerencsér), Kránicz, Dolmányos, László, Horváth (Németh), Anger, Ötvös, Piecs, Abay, Kovács

 

Teskánd: Pergel, Kiss, Szabó, Czigány (Szekeres), Németh (Gulyás), Mehdi (Boronyák), Major, Bedő, Bailo, Magyar

 

G: Mehdi (8)

 

Pergel Attila:

Egy nehéz találkozóra számítottam több szempontból is. Egy a korai kezdés miatt, másodsorban a kupameccsen elért nagy gólkülönbség miatt valamint az elmúlt fordulókban ellenfelünk már meggyőzőbb eredményeket ért el. A találkozó számunkra jól kezdődött, mert már a 8.percben előnyhöz jutottunk. Szabó ment el a bal oldalon, beadására Mehdi érkezett üresen és egy igazítás után a léc alá lőtt. Ezután a labdát folyamatosan birtokoltuk, ellenfelünk csak néha-néha jött át a térfélen, de gólt nem tudtunk szerezni. Az első játékrészben elmaradt egy büntető számunkra, pedig a játékvezető már a sípot is a szájához emelte, de érthetetlenül a sípszó elmaradt. Nem sokkal később a kapufát is eltaláltuk, de nem tudtuk megszerezni a megnyugtató második találatunkat.

Az ellenfelünknek volt egy távoli lövése 25méterről, de kapusunk könnyedén hárította. Az egész meccsen ez az egy kaput eltaláló lövése volt a kiskanizsai csapatnak. A második félidő is szinte úgy alakult, mint az első félidő. A labda nálunk volt, de nagyon sok hibával játszottunk és a hazaiak két támadó játékosa így folyamatosan veszélyt jelentett számunkra, de szerencse, hogy kapura nem voltak veszélyesek.

A mérkőzés végén ellenfelünk már mindent ívelt fel, próbáltak egyenlíteni, de ezeket a védelmünk hárította. Végül összességében a három pont megszerzésének örülhetünk, mert ezen a napon többen is tudásuk alatt játszottak, de ez a mérkőzés volt az, amikor egy gyengébb játékkal tudtunk győzni.


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0029 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB