Gulyás Bálint (u11): Úgy gondolom egy jó hangulatú, kiváló hazai rendezésű Bozsik-Tornán vagyunk túl, ahol még az időjárás is megkegyelmezett nekünk. Közel egy hónap felkészülés után már nagyon vártuk az első megmérettetést. Ellenfeleink sorrendben a  ZUSC, a Tungsram, és a Police-Ola csapatai voltak. A ZUSC elleni első meccsen nem éreztem a srácokon a szezon előtti hangulatot, nagy kedvel, lendületesen kezdtünk. Sok párharc jellemezte a mérkőzést, viszonylag pontos befejezésekkel Németh Marci és Molnár Bence 2-2 találatával döntetlenre végeztünk sajnos a végén nem koncentráltunk eléggé kiengedtük a kezünkből a győzelmet. Következett a Tungi csapata, akik ellen későn ébredtünk már nem tudtuk ledolgozni a hátrányunkat valamint a Tungi kegyetlenül kihasználta a megingásainkat. Szépítő góljainkat, aminek külön örülök most felkerült játékosaink szerezték: Fábián Áron és Petánovics Alex. Végül a Police csapata ellen bátran, motiváltan, lelkesen focizva javítottak a srácok, megmutatták, hogy vereség után feltudnak állni van bennük akarat. Jó játékkal, nagy gólokkal tömtük ki ellenfelünk hálóját. Vörös Milán szintén debütáló játékosunk talált be egyszer valamint a mai napi csapatkapitányunk Németh Marci mesterhármasnak örülhetett. Van hova fejlődnünk, de azzal a csapatmunkával, akarattal és hozzáállással, amivel a srácok játszottak, arra lehet építeni a későbbiekben. Ha még bátrabbak leszünk, akkor megjön az önbizalom is, ami magával hozza az örömet és a sikert.

A Bozsik oklevelet Vörös Milán érdemelte ki játékával, valamint az eddigi edzéseken mutatott példamutató, alázatos munkájával.

Ellenfeleinknek gratulálunk, a szülőknek pedig köszönjük a segítséget!

 

Standi Dániel (u13): A 2019/2020-as szezon első Bozsik tornáját rendeztük Teskándon - az eredeti tervhez, az időjárás miatt kicsit megcsúszva - szeptember 8-án, vasárnap délelőtt. Szerencsére ideális futball időben, végig gyönyörű napsütésben játszhattak a gyerekek. A tornára rajtunk kívül 3 csapat érkezett, a Police-ola, a ZUSC és a Tungsram. Bár a Police-ola csak 7 játékossal jött, sportszerűségből ismét, már a torna elején jelesre vizsgáztunk, hisz két játékos önként vállalta, hogy kisegíti őket. Mi 14 fővel kezdtük a tornát. A csapat az idei évre újra a legfiatalabbnak számít az U13-as mezőnyben. Ennek ellenére mindhárom meccsen abszolút partnerként játszottunk. Bár az első meccs győzelme után két vereséget szenvedtünk, azt gondolom, hogy nagyon tanulságos volt a torna, ennek a fiatal, még összeszokóban lévő kis közösségnek. Egymást bíztatva, helyenként még az edzéseken tanultakat is visszalátva, ügyesen fociztunk. A csapat az első tornáján jól szerepelt, ha az edzésen való részvétel marad ilyen szép létszámmal, akkor a jövőben a győzelmek aránya is lényegesen több lehet. A csapat legjobb játékosa Lánczos Bálint lett.

 

BozsikU11U132019_1_1

 

BozsikU11U132019_1_2


Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0031 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB