Teskánd KSE - Türje SE 5 : 0 (2:0)
Teskánd, 2018. november 24. 14:00

 

Teskánd: Dezső, Molnár, Németh N, Borbély (Rosta), Rinczki (László V), Szekér, László B (Nagy), Nyakó

 

Türje SE: Magyar, Horváth (Mike), Dadai, Kántor (Nagy), Dóczi (Virág), Hajdu, Haga, Kolompár

 

 

G: Nyakó (13, 64, 79), Borbély (50), Szekér (20)

 

Németh László:

2018. november  24-én a negyedik fordulóban elmaradt bajnoki mérkőzésünket pótoltuk. A múlt heti  idegenben elért 7-0-s győzelem miatt felhívtam a lányok figyelmét , hogy nem lebecsülni ellenfelünket mert az megbosszulhatja magát. Sajnos érződött a lányokon az utolsó meccs hangulata és emiatt a hozzáállás az őszi idény végére. Ellenfelünk néha önfeláldozó módon de rendkívül zártan és visszahúzódva, betömörülve védekezett. A támadás lehetőségét feladva gyakorlatilag át sem lépték a felezővonalat. Nagyon nehezen találtunk rést a kapuig és ennek az volt az eredménye, hogy a félidőben „csak” 2-0-s előnnyel vonultunk pihenőre. Egy kicsit dühös is voltam mert ahelyett , hogy a betömörült védekezés kijátszására átlövésekkel próbálkoztunk volna a bizonytalan vendégkapussal szemben , belevittük a „tömegbe” a labdákat.

A második félidőben a szünetben elhangzottak ellenére össze – vissza szaladgáltunk , nem találtuk helyünket és a Türjei lányok több támadást is végig vittek a kapunkig. Az 50. percben egy szép összjátékot követően a kapusról kipattanó labdát sikerült ellenfelünk kapujába juttatni. Ez egy kicsit megnyugtatta a csapatot bár még mindig nem azt játszották a lányok amit kértem. A mérkőzés 64. percében újabb gólunkat követően már csak azon kellett aggódni , hogy kapott gól nélkül tudjuk le ezt a bajnokit is. A meccs végén még egy jogosan megítélt büntetőt értékesített a mérkőzésen 3 gólt rúgó Nyakó Rita. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez illetve a Türjei csapatnak sok sikert kívánok a tavaszi szezonra.  

Bár a bajnokság őszi szezonjának vége , az edzéseket folytatjuk és a karácsonyi ünnepek körül 2 hét pihenőt kapnak a lányok . Január elejétől viszont folytatjuk az edzéseket reményeim szerint új meghatározó és a csapatot erősítő játékosokkal a minél jobb tavaszi szereplésben bízva.

Hajrá Teskánd!

 

NőiTürje2018_4

NőiTürje2018_3

NőiTürje2018_1

NőiTürje2018_2

  


Copyright © Teskánd KSE 2019 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.003 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB