Helyszín: Teskánd
Időpont: 2019-10-13 13:00

Teskánd KSE - Andráshida TE 5 : 0 (3:0)
Teskánd, 2019.10.13 13:00

 

Teskánd: Bohnicsek, Horváth, Pauliscsák (Hári), Szekér, Cseke (Tarnai), Málics, Salamon (Rinczki), Domján, Nagy, Bogár, Ágoston

 

Andráshida: Szentgyörgyvölgyi, Gortka, Völler, Kemes, Bakon, Tóth, Horváth (Gortka G), Dormán (Liszi), Kocsis, Kocsmár, Péhl (Baksa)

 

G: Szekér (42), Málics (80), Nagy (18), Ágoston (34, 88)

 

Pergel Attila:

A harmadik helyezett ATE csapatát fogadtuk. A találkozóra úgy készült a csapat, hogy egy szoros ki-ki mérkőzés lesz a mai napon, de ebből a játékosaink jó hozzáállása miatt egy nagy arányú győzelem született. A találkozó jó iramban kezdődött és a 18. percben egy jobb oldali beadás után a kapusuk aláfutott a labdának és Nagy Alexanderről a kapuba pattant a labda. Ez után is fegyelmezetten és magabiztosan fociztunk. A 34. percben Ágoston jól vette észre, hogy ellenfelünk hálóőre nagyon kint helyezkedik a kapuból és félpályán túlról látványos góllal növelte előnyünket. A félidő hajrájában Szekér növelte három gólra a különbséget. Így megnyugtató előnnyel vonulhattunk a pihenőre.

A félidőben járt a dicséret a játékosoknak, és a kisebb hibák átbeszéltük. A második félidőben is fegyelmezett volt a társaság. Az ATE csapatának játékosa nehezen viselte a mérkőzés alakulását és emiatt a 75. percben emberhátrányba kerültek. Az utolsó 10 percben Málics és Ágoston köszönt még be és ezzel beállították az 5:0-ás végeredményt. Megérdemelt győzelmet aratott csapatunk, mivel mivel mindvégig alázattal és fegyelmezetten játszott.

Hajrá Teskánd!

Eredmény
Teskánd KSE
Andráshida TE
5
-
0

Copyright © Teskánd KSE 2020 - Molnár István.
  • Generálás ideje: 0.0028 s
  • Generált oldal mérete: 0.24 MB